Red cedar sauna

Zien als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Waskom Elba Glans Wit
  Buitensauna AWT LT1501
  € 19.249,00
  8-10 weken levertijd
 2. Waskom Elba Glans Wit
  Buitensauna AWT LT1416
  € 19.799,00
  8-10 weken levertijd
 3. Waskom Elba Glans Wit
  Buitensauna AWT LT1400
  € 18.199,00
  8-10 weken levertijd
 4. Waskom Elba Glans Wit
  Sauna AWT 1501 Red Cedar
  € 12.999,00
  8-10 weken levertijd
 5. Waskom Elba Glans Wit
  Sauna AWT 1241 Red Cedar
  € 8.199,00
  8-10 weken levertijd
 6. Waskom Elba Glans Wit
  Sauna AWT 1243 Red Cedar
  € 9.099,00
  8-10 weken levertijd
 7. Waskom Elba Glans Wit
  Sauna AWT 1242 Red Cedar
  € 9.699,00
  8-10 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoek jij naar een Red Cedar sauna? Twijfel dan niet om eens het aanbod te bekijken van Sanitair33.nl. Wij bieden namelijk de Red Cedar sauna’s aan tegen de scherpste prijzen en van topkwaliteit. Deze top sauna’s zijn leverbaar in verschillende modellen met led verlichting, A-merk saunakachel en allerlei sauna accessoires. Ga hieronder direct naar onze collectie Red Cedar sauna’s en kies een sauna die past bij jouw wensen. Voor iedere wens is er een geschikte model te vinden. Vergelijk en ga een goedkope sauna kopen op Sanitair33!

Waarom een Red Cedar sauna?

Het Red Cedar hout heeft van zichzelf een specifieke geur, die bij geen ander houtsoort te ruiken is. Deze geur wordt als enorm rustgevend ervaren. Tevens heeft het hout van een Red Cedar sauna antibacteriële eigenschappen en natuurlijke oliën wat het uitermate geschikt maakt voor een sauna bouwpakket. Red cedar heeft een enorm lange levensduur. Het hout is enorm solide en krimpt of zwelt amper. Je hoeft je niet druk te maken over verschillende temperatuur veranderingen. Kou, vocht of warmte, een Red Cedar sauna kan het allemaal aan! Dus wanneer je kwaliteit in huis wilt halen, raden we je aan om eens te kijken naar de Red Cedar sauna. 

De saunakachel

Naast het beste hout voor een sauna, is het ook belangrijk dat je de juiste saunakachel bestelt. Bij een bepaald formaat Red Cedar sauna heb je een sterkere saunakachel nodig (meer kW) en wanneer je een complete sauna kopen gaat, zorgen wij dat deze past bij jouw gekozen type. Wij bieden twee merken saunakachels, namelijk: Harvia en EOS. Deze twee merken zijn allebei van topkwaliteit en worden bij ons aangeboden tegen een scherpe prijs. Laat je verder informeren over de saunakachel die je krijgt bij jouw Red Cedar sauna door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij informeren en adviseren je graag verder. Tip: Bekijk ook eens onze infrarood sauna's! Deze sauna's zijn ideaal voor spierherstel.