Zelfbouw sauna

Wil jij een zelfbouw sauna? Bij ons kun je kiezen uit verschillende modellen die je zelf kunt opbouwen. De sauna’s worden geleverd als een modulair bouwpakket en zijn ook met de montagehandleiding vrij eenvoudig zelf te installeren. De zelfbouw sauna in ons aanbod is van topkwaliteit, leverbaar tegen de scherpste prijzen en met snelle levertijd. Twijfel dus niet langer, ga jij binnenkort een zelfbouw sauna kopen op Sanitair33.nl? Twijfel niet langer en bekijk de verschillende modellen zelfbouw sauna’s die er leverbaar zijn.

Zelfbouw sauna banner

Zelfbouw sauna van AWT

In de winter en de zomer zorgen de AWT sauna’s voor de beste herstel van jouw lichaam. Je kunt de zelfbouw sauna’s van het merk AWT bij ons aanschaffen in verschillende houtsoorten die perfect bestendig zijn tegen de hitte. Sauna’s hebben een medisch effect op jouw lichaam en zorgt dan ook dat verschillende schadelijke stoffen uit het lichaam wordt gefilterd en heeft het een reinigende functie voor de organen. Je gaat je niet alleen beter voelen, maar wanneer je de sauna thuis regelmatig gebruikt heeft het ook een herstellende effect op jouw lichaam. De voordelen zijn enorm en het licht dan ook voor de hand om een zelfbouw sauna te bestellen op Sanitair33.nl! Geen sauna actie of sauna aanbiedingen maar altijd de scherpste prijs op Sanitair33.nl!

Sauna zelfbouw in elkaar zetten

De sauna zelfbouw in elkaar zetten doe je door middel van de montagehandleiding te doorlopen. De montagehandleiding legt je stapsgewijs uit wat je moet doen om de goedkope sauna aan het werk te krijgen zodat je z.s.m. kunt gaan genieten van een prachtig eindresultaat. De sauna zelfbouw is leverbaar in allerlei opties en dus kan het bij de ene zelfbouw sauna langer duren dan bij een ander om deze compleet aan de praat te krijgen. Echter wanneer je zorgvuldig de stappen doorloopt, ben je er zeker van dat je het op de juiste wijze doet. Hulp nodig bij het monteren van jouw zelfbouw sauna? Twijfel niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag en adviseren je over het monteren van een sauna bouwpakket

Saunabouw laten doen

Wil jij de saunabouw toch niet zelf realiseren? Geen probleem. Wij werken namelijk nauw samen met een montageteam die door het hele land jouw zelfbouw sauna komt monteren. De monteurs hebben verstand van zaken en monteren de sauna cabine erg snel en helemaal correct. De kosten van montage is op aanvraag. Dit omdat de kosten afhankelijk zijn van jouw woonplaats, de type nieuwe sauna die je wilt bestellen en de opties die je kiest. Zowel de saunakachel als infrarood sauna’s worden gemonteerd door de monteurs waarmee we samenwerken. Weet jij al welk type luxe sauna jij binnenkort laat monteren?

Zelfbouw sauna offerte op maat

Wil jij een overzichtelijke offerte van al jouw wensen voor een zelfbouw sauna en eventueel ook de montagekosten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij bespreken samen jouw wensen, informeren en adviseren je over de juiste sauna voor binnen of buitensauna en stellen vervolgens een offerte op maat voor je op. Een offerte aanvragen is mogelijk op verschillende manieren. Je kunt langskomen in onze showroom (helaas zijn de zelfbouw sauna’s hier nog niet te bekijken), telefoon of mail. Per mail en telefoon streven wij erna om jouw aanvraag binnen 1 werkdag te werken. In de showroom krijg je direct de offerte mee.