26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Solid Surface bad

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 31

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 31

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel jij binnenkort een solid surface bad online bij Sanitair33.nl? Ons aanbod is erg breed en er is voor iedereen wel een bad te vinden. De baden die we hier aanbieden zijn gemaakt van een ongebruikelijke mix van materialen zoals acryl, polyester en natuurlijke mineralen wat uiteindelijk samenkomt tot de mooie en sterke solid surface. Sanitair33 heeft een uniek assortiment, zo hebben we ook een aantal solid surface baden met een unieke vorm. Wil jij een greep van ons assortiment in het echt bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom te Venlo. Daar hebben we verschillende baden gepresenteerd die je kunt bekijken.

Waarom een Solid Surface bad?

Een solid surface bad is de ideale keuze voor in de badkamer. Solid surface heeft namelijk geen poriën en is hierdoor enorm hygiënisch. Wanneer het bad vies wordt, gaat het niet in het bad trekken. Daarnaast wordt solid surface gemaakt door een naadloze samenvoeging dat uiteindelijk zorgt voor een strakke oppervlakte van het solid surface bad en andere sanitair. Deze naadloze samenvoeging zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar is het ook nog eens enorm functioneel en, zoals eerder aangegeven, enorm hygiënisch. De complete bad van solid surface is van hoge kwaliteit en zowel de pop-up afvoer en sifon worden dan ook van de beste kwaliteit geleverd binnen ons aanbod.

Solid surface bad in mat of glans

Ons assortiment is, zoals hierboven aangegeven, erg uniek. Zo bieden we je ook de mogelijkheid aan om te kiezen voor een matte of glanzende vrijstaand solid surface bad. Deze baden zijn van het merk StoneArt en worden vrijwel nergens anders aangeboden. Naast dat je kunt kiezen voor mat of glans, is het ook nog eens zo dat de baden erg voordelig zijn. Zo heb je al een vrijstaand solid surface bad voor €1599,-! Wanneer het bad op voorraad is, kunnen we deze al binnen 1-3 werkdagen bij je leveren. Twijfel je over de kwaliteit of stijl van de solid surface baden? Twijfel niet om eens onze showroom te bezoeken. Daar hebben we een aantal baden gepresenteerd die je kunt bekijken. Andere solid surface sanitair? Bekijk ook eens onze solid surface toilet en solid surface wastafels.

Solid surface vrijstaande baden van StoneArt met 10 jaar garantie!

Wanneer je een solid surface vrijstaand bad besteld van StoneArt, krijg je maar liefst 10 jaar garantie. StoneArt garandeert en beloofd A-kwaliteit solid surface baden en dit bevestigen ze weer met de fabrieksgarantie. Wil jij een StoneArt solid surface bad bestellen? Wij leveren door heel Nederland voor een standaard leverprijs van €45,-. We leveren ook in België, Luxemburg en Duitsland. Daar betaal je ook een standaard leverprijs voor. Als je nou 1 of 50 solid surface baden besteld, de verzendkosten zijn max. €60,- per bestelling.