26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Solid Surface waskom

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 20

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 20

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Solid Surface waskom is een uniek product. Wij bij Sanitair33.nl zijn vooral gefocust op uniek sanitair, dus de Solid Surface waskom past daar perfect in het rijtje. De Solid Surface waskom verrijkt je badkamer en zorgt voor moderne uitstraling. De Solid Surface waskom is ideaal te verwerken met een Solid Surface wastafelblad. Ben jij benieuwd naar ons aanbod van de Solid Surface waskommen? Bekijk deze direct hierboven en kies een gewenste waskom!

Solid Surface waskom combineren

Naast de Solid Surface waskom, kun je bij ons ook terecht voor een ruim aanbod van verschillende andere Solid Surface sanitair. Wanneer je Solid Surface combineert met andere Solid Surface sanitair, zorg je voor een optimaal eindresultaat. Wij bieden o.a. ook: Solid Surface toiletten, Solid Surface wastafels, Solid Surface baden en Solid Surface badkamermeubels. De mogelijkheden zijn eindeloos als je er voor kiest om Solid Surface te bestellen bij Sanitair33.nl. Ons aanbod bestaat alleen uit A-kwaliteit sanitair. Wij bieden op ons Solid Surface sanitair ca. 5-10 jaar garantie en daarnaast kun je altijd uitgaan van een scherpe prijs. Weet jij al welke Solid Surface waskom jij gaat bestellen bij ons?

De voordelen

Iedereen vraagt zich af hoe Solid Surface zo’n populaire, trendy sanitair product is geworden. Dit heeft een aantal redenen. Als eerst is een Solid Surface waskom (en alle andere Solid Surface sanitair) enorm hygiënisch, sterk en stootbestendig. Solid Surface is zo sterk dat het tientallen jaren meegaat en hierdoor kan het ook erg dun worden verwerkt, wat ervoor zorgt dat het een moderne look heeft. Een andere voordeel is dat het enorm onderhoudsvriendelijk is. Alles is mega eenvoudig weg te poetsen en ontstaat er een kras? Dan is het erg eenvoudig op te schuren. De Solid Surface waskom is een verstandige keuze wanneer je jouw badkamer gaat renoveren. Wij raden je zeker aan om onze collectie te bekijken en te overwegen om een Solid Surface waskom te bestellen.