Spa

Wil jij een spa gaan toepassen? Wij raden je zeker aan om eens te kijken naar ons aanbod. Wij bieden topkwaliteit spa's tegen de scherpste prijzen online. Een spa is een bad waarbij het water continu in beweging is. De spa jets die worden gebruikt als sproeikoppen voor het water, zorgen voor deze beweging. De spa wordt vaak in verwarring gebracht met een bubbelbad of whirlpool. Ze lijken allemaal op elkaar en worden dan ook gebruikt als een synoniem. Let wel op dat als je een spa bestelt, dit ook een buitenspa is. Bekijk hieronder direct ons compleet aanbod.

Alle spa's banner


Spa soort

Kies hieronder een gewenste spa soort. Je kunt de standaard spa's, zwemspa's of onze accessoires bekijken. Wil je liever op de capaciteit (aantal personen) of de vorm van de spa filteren? Scroll naar onder en bekijk deze categorieën. 

Spa standaard banner  Zwemspa banner  Spa accessoires banner


Aantal personen

Kies hieronder of je een spa voor 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 personen wilt bekijken. Er zijn verschillende modellen leverbaar in de categorieën. Ook kun je compleet naar wens jouw spa samenstellen met de gewenste accessoires. Wil je liever jouw spa filteren op de vorm van de spa? Scroll naar onder en bekijk meteen deze categorieën.

Spa 1-2 personen banner  Spa 3-4 personen banner  Spa 5-6 personen banner

Spa 7-8 personen banner


Spa vorm

Kies welke collectie je wilt bekijken. Wij bieden de spa's rond, vierkant en rechthoek aan. In de categorieen kun je kiezen voor allerlei modellen. Bekijk de modellen online en kies welke buitenspa jij binnenkort gaat bestellen. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag.

Spa rond banner  Spa vierkant banner  Spa rechthoek banner


Ontspannen in een spa van Sanitair33.nl

Ontspannen in een spa is tegenwoordig niet een luxe die onbetaalbaar is. Wij bieden de spa erg goedkoop aan, en dat neemt verder niets weg van de kwaliteit. Je krijgt uitsluitend A-kwaliteit geleverd. Een spa zorgt voor optimale ontspanning na een lange dag. Men kiest hierdoor steeds vaker voor een spa. Een spa is leverbaar in allerlei vormen, met allerlei uitvoeringen en accessoires. In ons aanbod is er voor iedereen wel een gewenste spa te vinden. Je kunt o.a. kiezen voor een ronde spa, vierkante spa, een zwemspa en nog meer. Bekijk ons compleet aanbod van verschillende goedkope spa's hierboven, en kies welke jij binnenkort online gaat bestellen op Sanitair33.nl.

Waarom een spa?

Een spa heeft enorm veel voordelen voor jouw lichaam. Zo is er onderzoek gedaan naar de bloedcirculatie. Deze blijkt gestimuleerd te zijn door de spa en dat betekent een gezondere lichaam. Ook zorgt de spa (oftewel whirlpool buiten) voor de afvoering van gifstoffen in jouw lichaam, hierdoor heb je minder kans om een griep op te lopen. Een andere voordeel is dat de natuurlijke drijfvermogen van een spa ervoor zorgt dat je gewicht met ca. 90% daalt en dit zorgt ervoor dat je compleet kunt relaxen. Zoals je ziet heeft een spa nogal een aantal voordelen, en je kunt er ook nog eens de hele jaar door gebruik van maken. Plaats jouw gloednieuwe spa van Sanitair33.nl in de tuin en ga optimaal genieten!

Extra informatie en advies op maat

Heb je advies nodig m.b.t. een spa kopen of heb je simpelweg nog een aantal vragen die je wilt stellen? Twijfel dan niet om onze klantenservice te contacteren. Wij kunnen je 6 dagen in de week helpen met alle vragen die je hebt over ons aanbod. Je kunt ons contacteren per mail, telefoon of je kunt ervoor kiezen om de showroom in Venlo te bezoeken. Daar kunnen we je persoonlijk adviseren en een offerte opstellen onder het genot van een kop koffie. Onze showroom is net zoals de klantenservice 6 dagen in de week geopend. Je kunt naar binnenlopen zonder een afspraak te maken!