Zwemspa

Geen producten gevonden

Een zwemspa is de ideale combinatie van een zwembad en spa in een. Wanneer je een zwembad wilt gaan toepassen, en je wilt compleet relaxen, raden we je zeker de zwemspa aan. De laatste jaren kiest men steeds vaker voor een zwemspa. De zwemspa is in ons aanbod leverbaar in allerlei maatvoeringen, modellen en afwerkingen. Je krijgt bij ons de beste prijs/kwaliteit verhouding! Bekijk ons aanbod van de zwemspa’s hierboven en kies jouw gewenste model.

Waarom een zwemspa?

Met een zwemspa kun je relaxen van de massagestralen, of juist ervoor kiezen om actief bezig te zijn en de waterstralen (die krachtig zijn) tegen te zwemmen. Je kunt zelfs met de waterstroom van een zwemspa een complete work-out sessie afwerken. Een zwemspa wordt erg vaak hiervoor gebruikt, steeds meer atleten kiezen dan ook voor een zwemspa in de tuin. Maar uiteraard hoeft dit niet, je kunt er ook voor kiezen om alleen te gaan ontspannen in een zwemspa van Sanitair33.nl. De jets zorgen voor een relaxte massage die elke spier in je lichaam laten ontspannen. Wij hebben de zwemspa’s oftewel spa zwembad in ons aanbod van 3 tot 8 meter lang. Bekijk alle modellen die leverbaar zijn en kies een gewenste type die past bij jouw wensen.

Bekijk ook eens onze ‘standaard’ spa’s

Ook bieden we ‘standaard’ spa’s in ons aanbod. Deze buiten spa’s zijn een stuk kleiner en optimaal voor in kleinere tuinen. De spa’s tuin zijn leverbaar in verschillende modellen in ons aanbod. Je kunt kiezen voor een 2 persoons spa, ronde spa, kleine spa en nog veel meer soorten. Het aanbod is erg divers en er is dan ook voor iedereen een geschikte model te vinden. De spa’s buiten in ons aanbod worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie. Je kunt deze spa’s al bestellen vanaf € 3499,-. Bekijk deze modellen direct online en kies een gewenste type die jij binnenkort gaat toepassen in jouw tuin!