Toiletten

In ons aanbod vind je een uitgebreide collectie van toiletten. Wij bieden al jarenlang de beste toiletten tegen de scherpste prijs. Welke kleur, materiaal of type toilet je ook zoekt, binnen ons aanbod vind je van alles! Naast een toilet kun je ook bijbehorende sanitair artikelen zoals een toiletbril of inbouwreservoir bij ons bestellen. Twijfel niet, bekijk ons compleet aanbod van toiletten en de bijbehorende producten en bestel direct online of bezoek onze showroom!

Bekijk alle toiletten banner


Toilet

Wij hebben verschillende toiletten in ons aanbod. Je kunt kiezen voor een wandtoilet, staand toilet, een complete toilet set, mindervalide toilet of kindertoilet. Klik hieronder op een van de categorie of bekijk ons compleet aanbod van toiletten. Wanneer je kiest voor een categorie, kun je vervolgens nog filteren op merk, kleur, serie en nog meer. 

Wandtoiletten banner  Staande toiletten banner  Toiletsets banner

Mindervalide toiletten banner  Kindertoiletten banner


Urinoirs

Bekijk hieronder de drie categorieën voor urinoirs. Je kunt kiezen voor een 'standaard' urinoir, urinoir met sensor of schaamschotten. Je kunt bij ons kiezen uit diverse urnoirs in verschillende kleuren. Bekijk onze modellen direct online en bestel een urinoir naar wens!

Urinoir standaard banner  Urinoir met sensor banner  Schaamschotten banner


Reservoirs

Bekijk hieronder welke reservoirs wij aanbieden in ons assortiment. Wij bieden inbouwreservoirs toilet, inbouwreservoirs urinoir, opbouwreservoirs en bedieningsplaten die je kunt combineren met de reservoir. Wij bieden allerlei reservoirs aan in verschillende modellen en met allerlei opties. 

Inbouwreservoir toilet banner  Inbouwreservoir urinoir banner  Opbouwreservoir banner

Bedieningsplaten banner


Toiletten in diverse kleuren op Sanitair33.nl!

Naast de normale witte toiletten kun je bij ons ook toiletten aanschaffen van diverse andere kleuren. Zo hebben we toiletten in het antraciet, rood, oranje en nog 15 andere kleuren. De toiletten op kleur zijn erg uniek, maar bij ons kun je een ruim aanbod van deze toiletten kiezen! Daarlangs bieden we ook alleen toiletten aan van A-merken zoals Wiesbaden, Bocchi, StoneArt (voor de Solid Surface toiletten) en Best-Design. Naast ons standaard assortiment wand en staande toiletten, beschikken we over een beknopte aanbod van toiletten voor mindervalide en kinderen. Wil je deze toiletten bekijken? Klik op een van de subcategorieën en kies een gewenste type toilet.

Ook voor complete sets ben je bij Sanitair33 aan het juiste adres 

Naast onze standaard losse producten kun je bij ons een complete set kopen tegen een speciale bundel prijs. Zo heb je bijvoorbeeld sets met wandtoilet, soft close zitting, drukplaat en inbouwreservoir. Deze sets zijn compleet geleverd met de benodigde schroeven het enigste wat je nog moet doe is monteren. Deze sets zijn net zo snel te leveren als de losse toiletten. Twijfel je of een set of toilet ideaal voor jou is? Dan kun je altijd contact opnemen met ons, wij helpen je graag verder om de juiste keuze te maken omtrent je sanitair.

Online niet overtuigd? Kom langs in onze showroom

Ben jij niet zo’n online shopper? Dat geeft niet, naast ons uitgebreid aanbod online hebben wij ook een showroom waar wij diverse producten hebben gepresenteerd. In de showroom staan een van onze medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste beslissing. Wil je er zeker van zijn dat jouw gewenste product gepresenteerd staat in onze showroom? Bel dan van tevoren even om er zeker van te zijn. Let op, bij ons showroom is geen magazijn aanwezig. Dus mocht je iets willen afhalen neem altijd contact met ons op zodat wij het even voor u klaarleggen.