Reservoirs

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 31

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 31

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een toiletreservoir voor alle toiletten vindt je online bij Sanitair33.nl. We hebben een ruim aanbod van opbouw en inbouwreservoirs, zo hebben we voor eenieder wel wat. Kies de toiletreservoir die jij nodig hebt voor jouw situatie en bestel deze eenvoudig online bij ons. Is de toiletreservoir op voorraad? Dan kun je deze binnen 1-3 werkdagen op locatie verwachten. Een afleverdatum wordt afgestemd.

Een inbouw toiletreservoir bij Sanitair33.nl.

Een inbouw toiletreservoir is ideaal voor het monteren van een wandtoilet zonder dat de watertoevoer en afvoer zichtbaar zijn. Het inbouw toiletreservoir wordt in de muur verwerkt, zo bespaar je ruimte en heb je meer plek in de badkamer. Wil je een inbouw toiletreservoir bij Sanitair33.nl bestellen? Dat kan, wij hebben inbouw toiletreservoirs van de allerbeste merken zoals Geberit, tegen de aller scherpste prijs. Bekijk ons compleet aanbod hierboven en kies de ideale inbouwreservoir voor jouw situatie!

Neem contact op met onze klantenservice voor al je vragen!

Heb je enige vragen over onze toiletreservoir of de rest van ons aanbod sanitair? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder met alle vragen die kunnen ontstaan bij het bestellen van sanitair. Niet een fan van internet? Dan kun je ook langskomen in onze showroom, daar hebben we diverse sanitair producten gepresenteerd (zoals wastafels, designradiatoren, toiletten etc.) die je kunt bekijken en daar kunnen wij je ook helpen met al je vragen en opmerkingen. Twijfel niet langer en kom langs in onze showroom te Venlo (Limburg)!