26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Mindervalide toilet

Zien als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een mindervalide toilet is speciaal gemaakt voor mensen met een lichamelijke handicap. De toiletten zijn zodoende afgestemd zodat het gebruiken van een toilet eenvoudiger wordt gemaakt. Wanneer je een mindervalide toilet wilt toepassen kun je bij ons kiezen voor een staande mindervalide toilet of een hang mindervalide toilet. Bekijk hierboven ons assortiment en klik op een product om meer informatie en afbeeldingen te verkrijgen van deze toiletten.
 

Een mindervalide toilet toepassen in een bad of wc-kamer

Wanneer je een mindervalide toilet wilt gaan toepassen in jouw omgeving is het natuurlijk ook van belang dat de rest van de wc of badkamer ook is afgesteld voor mindervalide. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons ook kiezen voor wandbeugels zodat men zich hieraan kan vasthouden, wastafels die speciaal zijn aangepast en andere accessoires die ervoor zorgt dat een bezoek naar het toilet ook voor de mindervalide zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Heb je nog enige vragen over onze mindervalide sanitair of overige sanitair neem gewoonweg contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze in deze situatie.

Vraag om een offerte voor je mindervalide sanitair

Wil jij een gehele WC kamer aanpassen voor mensen met een handicap? Vraag een offerte aan bij ons. Wij stellen zo goed mogelijk een offerte voor je op zodat je ervan verzekerd bent dat je niets vergeet. Ook adviseren en helpen we je graag met het inrichten van jouw wc- of badkamer. Twijfel dus niet langer en vraag gewoonweg een offerte aan voor je mindervalide sanitair en we stellen deze graag geheel vrijblijvend tegen een speciale bundelprijs voor je op. Je kunt een offerte aanvragen in onze showroom, per telefoon, e-mail, live chat en via onze sociale media. Wij streven erna om jouw offerte aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden!