Staande toiletten

Geen producten gevonden

Een staand toilet bestellen doe je eenvoudig en snel online bij Sanitair33.nl. De staande toiletten in ons assortiment zijn van hoogwaardig kwaliteit die jarenlang meegaan. Bekijk ons geheel aanbod van staande toiletten hierboven en kies jouw gewenste toilet. Ben je niet tevreden met je nieuwe sanitair? Dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst gewoonweg bij ons retourneren.

Een staand toilet met inbouwreservoir voor een scherpe prijs

Wanneer je voor een compleet staand toilet wilt gaan met inbouwreservoir dan hebben we deze ook in ons assortiment. Wij hebben beide elementen gecombineerd waardoor je deze allebei kunt aanschaffen tegen een speciale bundel prijs. Al voorzien van een reservoir of toilet? Dan kun je allebei de sanitair producten ook apart aanschaffen in onze webwinkel! Heb je enige vragen over onze staande toiletten of een van onze andere sanitair? Neem contact op met een van onze medewerkers, zij helpen je graag verder met al je vragen.

Bocchi; Voor al jouw sanitair!

Het grotendeel van ons assortiment staande toiletten is van Bocchi. Dit is niet zomaar, Bocchi heeft staande toiletten van de beste kwaliteit en dat wordt door zowel ons als door de klant gewaardeerd. Naast de uitstekende kwaliteit biedt Bocchi ook staande toiletten aan tegen de scherpste prijs. Bocchi heeft toiletten in meer dan 16 kleuren, zo hoef je niet altijd de saaie witte kleur te hanteren en ook voor een kleur als roze, mat zwart of beige kiezen. Durf anders te zijn met Bocchi en kies ook een staande toiletten met een andere kleur.