Urinoirs

Geen producten gevonden

Wanneer je opzoek bent naar een urinoir, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben diverse urinoirs in verschillende kleuren. Je kunt bij ons kiezen voor een standaard urinoir of een een urinoir met sensor. We hebben 16 beschikbare kleuren in ons assortiment waar je uit kunt kiezen. Wil je een andere kleur als wit toepassen voor je urinoir? Overweeg dan om deze te combineren met onze gekleurde toiletten en wastafels, zo creëer je een een geheel voor een bad of wc-kamer.

Urinoirs van Bocchi bij Sanitair33.nl

Bocchi is een modern merk voor al je sanitair, zo ook de urinoirs. Bocchi is een merk dat anders durft te zijn, dus je hebt bij Bocchi urinoirs, toiletten en wastafels in diverse kleuren leverbaar.  Dit is ideaal als je deze drie sanitair producten wilt gaan combineren. Als je bijvoorbeeld kiest voor de Scala Arch serie van Bocchi kun je jouw wastafel, toilet en urinoir van deze serie in dezelfde kleur bestellen. Zo creëer je een geheel voor je bad en- of wc-kamer. Bocchi levert sanitair van A-kwaliteit tegen de beste prijs. Bekijk ons uitgebreid aanbod van Bocchi!

Vraag om een offerte!

Wil jij meerdere urinoirs toepassen of wil je meerdere sanitair producten afnemen? Overweeg dan om een offerte aan te vragen. We nemen samen met jou de offerte door en adviseren je over het plaatsen van je urinoirs en andere sanitair producten. Wil je persoonlijk advies? In onze showroom staan onze medewerkers zes dagen per week voor jou klaar. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 17:00 uur (donderdagavond van 18:00 tot 21:00 uur) en zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur. Ook kun je ons via de live chat en telefoon bereiken voor persoonlijk advies. Twijfel niet langer en neem gewoon contact met ons op!