26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Schaamschotten

Geen producten gevonden

Bestel een schaamschot bij Sanitair33.nl! Onze schaamschotten zijn van het merk Bocchi en zijn leverbaar in 18 verschillende kleuren. De schaamschotten zijn ideaal te combineren met onze urinoirs van Bocchi. Ook deze urinoirs zijn leverbaar in 18 kleuren, combineer het urinoir met eenzelfde kleur schaamschot voor een mooi eindresultaat. Onze schaamschotten zijn van keramiek en erg eenvoudig op te hangen. Welke combinatie kies jij? Bekijk snel hierboven ons aanbod en kom tot een conclusie.

Unieke schaamschotten tegen de scherpste prijzen

Ons aanbod van schaamschotten zijn erg uniek maar dat betekent niet dat je de hoofdprijs betaald. Wij bieden namelijk de scherpste prijzen op ons aanbod schaamschotten en alle andere sanitair. Kies een schaamschot, urinoir, toilet en wastafel op een gewenste kleur en ontvang een combinatie korting. Kom je er niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de beste combinatie sanitair of heb je hulp nodig bij het monteren? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen zodat je tevreden kunt terugkijken naar jouw ervaring met Sanitair33.nl.

Vraag om een offerte

Wil je jouw complete badkamer renoveren en wil je het sanitair van Sanitair33.nl toepassen in jouw badkamer? Geen probleem! Wij helpen je hier graag bij. Vraag online of in de showroom om een offerte zodat je een compleet overzicht hebt van het totaal kostenplaatje van je renovatie van de badkamer. In jouw offerte kunnen we al jouw sanitair waaronder de schaamschot verwerken. Ook bieden wij tegels aan! Via onze webwinkel Tegels33.nl hebben we een ruim aanbod van badkamertegels met de juiste antislip waarde. Die kunnen wij dus ook nog in jouw offerte verwerken! Waar wacht jij nog op? Bezoek onze showroom te Venlo om persoonlijk advies te krijgen! Hoe ga jij binnenkort jouw badkamer renoveren?

Bestel eenvoudig online

Een tussenschot (oftewel schaamschot) is erg eenvoudig online te bestellen. Geef het aantal schaamschotten die jij wilt bestellen aan en stop deze in je winkelmand. Vervolgens kun je het tussenschot bestellen door jouw gegevens en afleveradres aan te geven. Na bestelling krijg je binnen de aangegeven levertijd jouw schaamschot geleverd! Natuurlijk wordt je tussentijds op de hoogte gehouden en stemmen wij altijd samen met jou een gewenste afleverdatum af. Twijfel dus niet langer en bestel erg eenvoudig en veilig online via Sanitair33.nl.