26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Met sensor

Geen producten gevonden

Een urinoir met sensor bestellen? Dit kan bij Sanitair33.nl! Wij hebben urinoirs met sensoren in verschillende kleuren in ons assortiment. Een urinoir met sensor heeft een infrarood systeem die ervoor zorgt dat het urinoir automatisch doorspoelt. Wil jij deze urinoir bestellen dan kun je dit eenvoudig hierboven doen. Kies het urinoir die jou bevalt, plaats deze in je winkelmand en vul je adresgegevens in.

Urinoir met sensor; A-kwaliteit met een scherpe prijs!

Onze urinoirs met sensor zijn van een hoogwaardige kwaliteit met een scherpe prijs. De urinoirs met sensor gaan tientallen jarenlang mee en zijn erg eenvoudig schoon te maken dankzij de compacte vormgeving. Het urinoir met sensor worden met de hand op kleur geverfd door professionals die verstand van zaken hebben. Dit zorgt voor een erg mooie eindresultaat en het neemt niets weg van de kwaliteit van het urinoir met sensor. De geïntrigeerde sensor zorgt voor een snelle reactiesnelheid vermogen die meteen doorspoelt zodra iemand wegloopt. Dus ben je opzoek naar een urinoir sensor van topkwaliteit tegen een scherpe prijs, zoek dan niet verder, je bent bij ons aan het juiste adres!

Combineer sanitair bij Sanitair33.nl

Het combineren van je sanitair producten bij Sanitiar33.nl wordt beloond. Wanneer je een complete badkamer wilt gaan afnemen bij ons, bieden we je deze aan tegen een speciale bundelprijs. Dit geld ook bij de urinoirs, dus wil jij bijvoorbeeld mat antraciete urinoirs afnemen in combinatie met mat antraciet wastafels en mat antracieten toiletten? Dan kunnen wij een offerte voor jou opstellen met een speciale bundel prijs. Heb je vragen over onze combinatie voordelen of wil jij dat wij een offerte voor jou gaan opstellen? Neem dan gewoonweg contact op met ons, wij helpen je dan graag met het opstellen van een offerte met jou combinatie bestelling.