Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Wasbak

Wil je een wasbak bestellen? Doe dit bij ons! De wasbakken staan bij ons als ‘wastafels’ online. Onze wasbakken zijn van A-kwaliteit en worden uitsluitend tegen de scherpste prijzen geleverd. Ons aanbod is erg uitgebreid en uniek. Zo hebben we 800+ wasbakken in ons assortiment en is er dus ook voor iedereen wat te vinden. Naast een grote wasbak kun je bij ons ook een waskom of een kleine wastafel toilet bestellen. Bekijk ze allebei en kies welke jij binnenkort gaat toepassen in jouw badkamer!

Banner wasbak

Hoe wil jij jouw wasbak verwerken

Een wasbak is in verschillende stijlen leverbaar. Je kunt namelijk kiezen voor een opzet wasbak of je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wasbak die je tegen de wand monteert. De opbouw wasbak kun je eenvoudig op een wastafelblad of een onderkast plaatsen. Dit is de moderne uitstraling waar men steeds vaker voor kiest. Maar je kunt natuurlijk ook een wasbak ook gewoon ophangen. Bij een wasbak die je ophangt heb je geen onderkast of een wastafelblad nodig omdat je het gewoon tegen de wand monteert. Onze wasbakken worden geleverd met de bevestigingsmaterialen die je nodig hebt! Weet jij al hoe jij jouw wasbak wc binnenkort gaat verwerken?

Een wasbak toilet? Ook bij Sanitair33.nl

Een wasbak toilet bestel je ook gewoon bij ons. De wasbak toilet wordt ook fontein genoemd. De fonteinen zijn klein zodat ze perfect passen in jouw toilet. De fonteinen zijn in net als de wasbakken leverbaar in 16 verschillende kleuren. Bekijk zowel onze fonteinen als onze wasbakken online of kies ervoor om onze showroom te bezoeken. In onze showroom hebben we een deel van ons assortiment tentoongesteld zodat je het kunt bekijken. Ook hebben we een sample van alle 16 leverbare kleuren. Ook kun je een kleine wasbak zonder kraangat of met bestellen. Kom jij binnenkort langs in onze showroom te Venlo om ons sanitair te bekijken of ga jij online een wasbak kopen?