Wastafels

Tegenwoordig is de wastafel een uiterst belangrijk onderdeel in jouw badkamer. Het is vaak zo dat de wastafel op dusdanige wijze in het ontwerp wordt opgenomen, zodat je bij binnenkomst als eerste naar de wastafel kijkt. Boven de wastafel hangt natuurlijk je spiegel, die er meteen voor zorgt dat de badkamer groter lijkt. Buiten dat de wastafel het meest gebruikte onderdeel is in je badkamer, draagt deze ook bij aan je gehele sfeer. De wastafel is daarom een uiterst bepalend onderdeel in je badkamer en dient dan ook met de nodige zorgvuldigheid worden uitgekozen. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige en kwalitatieve wastafels hieronder. Heb je nog vragen over onze wastafels? Bel of mail ons dan gerust!

Alle wastafels banner


Wastafel types

Wij hebben verschillende wastafel types in ons aanbod. Je kunt kiezen voor de standaard wastafel die je tegen de muur bevestigd, maar je kunt ook bijvoorbeeld kiezen voor een opbouw wastafel die op een badkamermeubel of wastafelblad komt. Bekijk al onderliggende categorieën en kies een wastafel die past bij jouw badkamer. Advies nodig? Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice, wij helpen je graag met het vinden van de juiste wastafel.

Standaard wastafels banner  Opbouw wastafels banner  Waskommen banner

Fonteinen banner  Dubbele wastafels banner  Staande wastafel

Solid wastafels banner  Wastafel set banner


Wastafel afmetingen

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende wastafels afmetingen. Met 11 afmeting categorieën is er voor iedereen een gewenste wastafel te vinden. Weet jij al welke breedte wastafel wilt gaan toepassen? Klik hieronder op de gewenste categorie en bekijk direct ons compleet aanbod. Let op: De exacte maatvoering van een wastafel kan altijd lichtelijk verschillen. Bekijk altijd de technische tekening voor exacte maatvoeringen.

 Wastafel 30 cm banner  Wastafels 40 cm banner  Wastafels 50 cm banner

Wastafels 60 cm banner  Wastafels 70 cm banner  Wastafels 80 cm banner

Wastafels 90 cm banner  Wastafels 100 cm banner  Wastafels 120 cm banner

Wastafels 140 cm banner  Wastafels 160 cm banner


Wastafel kleuren

Een gekleurde wastafel bestel je natuurlijk bij Sanitair33. Wij bieden de gekleurde wastafels in diverse stijlen & vormen aan! Wanneer je nu zoekt naar een mat zwarte of een glans oranje wastafel, bij ons vindt je het allemaal! Bekijk de leverbare kleuren hieronder, en kies een wastafel die bij jou past.

Zwarte wastafel banner  Grijze wastafel banner  Groene wastafel banner

Antraciete wastafel banner  Beige wastafel banner  Paarse wastafel banner

Witte wastafels banner


Een opbouw wastafel of een standaard keramiek wastafel?

Bij Sanitair33 heb je een uitgebreid aanbod van diverse wastafels. Zo kun je ook kiezen tussen een opbouw wastafel of een standaard keramiek wastafel (inbouw). Dit zijn de populairste subcategorie voor de wastafels.  Zowel de keramiek als de opbouw wastafel in ons assortiment zijn in 16 kleuren verkrijgbaar. Ideaal als je niet houd van saai wit of gewoonweg toe bent aan iets nieuws en anders. Bekijk al onze goedkope wastafels en laatje inspireren doormiddel van onze scherpe sfeerfoto’s die je terug kunt vinden in de producten. Ook kun je voor inspiratie omtrent de wastafels langskomen in onze showroom waar we diverse wastafels en kommen hebben gepresenteerd.

Naast de wastafels ben je ook voor een waskom bij Sanitair33 aan het juiste adres!

Naast ons uitgebreid assortiment van meer dan 250 wastafels hebben we ook diverse waskommen en wastafelmeubels in ons assortiment. De waskommen zijn van uitermate sterke kwaliteit en zijn een moderne toevoeging voor iedere badkamer. Combineer de waskommen ook met onze toiletten die verkrijgbaar zijn in vergelijkbare designs in dezelfde serie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Etna Bocchi hangtoilet en het combineren met de waskom van Etna. Deze zijn in 18 diverse kleuren te verkrijgen, dus ideaal samen te toe te passen. Ook voor inspiratie omtrent de waskommen kun je gewoonweg terecht in onze showroom of klantenservice. Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Complete badkamer bij Sanitair33? Vraag om een offerte!

Wanneer je een compleet nieuwe badkamer wilt gaan toepassen of wanneer je bent verhuist kan je gewoonweg bij ons een offerte aanvragen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en het kiezen van de juiste kleuren combinatie. Naast ons uitgebreid assortiment van sanitair op onze website, hebben we ook ideale badkamertegels op onze website Tegels33.nl. Combineer met bestelling tussen deze twee webwinkels en ontvang een speciale combinatie prijs. Super handig toch?