Grijze wastafel

Zien als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een grijze wastafel bestel je natuurlijk bij Sanitair33.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment van grijze wastafel tegen de scherpste prijs. Wanneer je een wastafel grijs wilt gaan toepassen van ons, kun je kiezen uit meer dan 20 verschillende modellen. Advies nodig over het verwerken van een grijze wastafel? Wij helpen je graag. Kom gewoon langs in onze showroom waar je onze gekleurde wastafels en andere sanitair kunt bekijken. Geen tijd om langs te komen of is onze showroom te ver? Bel ons op, ook via de telefoon kunnen we je uitstekend helpen.

Welke wasbak grijs ga jij toepassen?

Voor welke wasbak grijs ga jij? Bij ons kun je kiezen uit diverse modellen. Zo heb je bijvoorbeeld grijze wasbakken als opbouw of zwevend variant. Naast de zwevende en grijze opbouw wastafel varianten heb je nog vele andere opties waar je uit kan kiezen. Bekijk de wastafels grijs hierboven en kies een variant die je aanstaat. De grijze wastafel combineren met een grijs toilet? Dat kan! Naast ons assortiment van de grijze wastafels, hebben we ook gekleurde toiletten die je kunt bestellen. Bekijk ook ons assortiment van de toiletten en kies een toilet (toiletten/toilet.html) die bij jou past. Tip; bekijk eens de Etna zwarte wastafel en combineer deze met de Etna zwart toilet, ideaal voor een moderne badkamer.

De grijze wastafel in het echt zien? Kom naar onze showroom!

Wil je de grijze wastafel in het echt bekijken? Dan raden we je aan om eens langs te komen in onze showroom. In onze showroom hebben we onder ander de grijze wastafel gepresenteerd die je kunt bekijken en voelen. Ook voor inspiratie kun je langskomen in onze showroom. Zo hebben we de grijze wastafel gecombineerd met een badkamermeubel van Bagnotti, wat zorgt voor prachtig eindresultaat. Twijfel niet en kom gewoon langs. De showroom bezoek kan gewoon zonder afspraak. Wanneer je de openingstijden van de showroom wilt inzien kun je deze bekijken bij contact.