Zwarte wastafel

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 12

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 12

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een zwarte wastafel kopen kan nogal een opgave zijn. Vaak heeft je lokale sanitair winkel deze niet tot hun beschikking omdat het nogal een uniek product is. Bij Sanitair33 zijn we helemaal weg van unieke producten dus ook de zwarte wastafel is gewoon leverbaar bij ons! We hebben de zwarte wastafel beschikbare in verschillende maten en stijlen en ook nog eens tegen een meeneemprijs! Bekijk onze zwarte wastafels en sta versteld van ons aanbod!

De zwarte wastafel binnen ons assortiment

Zoals hierboven aangegeven hebben we een uitgebreid aanbod van zwarte wastafels. De wastafels in ons assortiment zijn in verschillende stijlen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte opbouw wastafel of een opbouw waskom die je op een wastafelblad legt. De opbouw wastafels zijn erg modern en in verschillende vormen te verkrijgen. Naast dat hebben we ook andere soorten wastafel zoals een keramiek zwarte wastafel of een wasbak zwart. Of je nou kiest voor een wastafel zwart voor één of twee personen, wij hebben het in ons assortiment. Bekijk ons assortiment en kies de wastafel die bij jouw situatie past.

Naast de zwarte wastafels hebben wij ook andere kleuren wastafels!

Een zwarte wastafel toch niets voor jou? Geen probleem! Naast ons assortiment van zwarte wastafels hebben we ook andere gekleurde wastafels zoals: standaard wit, crème wit, paars, beige, geel, oranje, goud en nog veel meer andere kleuren. Wil je bijvoorbeeld een wat lichtere zwarte kleur? Kies dan voor een antraciete wastafel. Bekijk deze kleuren allemaal en kies gewoonweg de kleur die jou aanstaat. Wat wij ook nog eens aanbieden zijn toiletten in diverse kleuren! Dus mocht je jouw wastafel willen combineren in dezelfde kleur als je toilet dan is dit gewoonweg ook mogelijk. Creëer zo eenvoudig je complete badkamer in een kleur en geniet optimaal van het eindresultaat. Wie wilt dat nou niet?

Wat heb ik nodig bij mijn zwarte wasbakken?

Wanneer je wastafels zwart besteld wil je natuurlijk weten wat je bij de wastafel geleverd krijgt, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met het monteren. De wastafels binnen ons assortiment worden in meeste gevallen geleverd met bevestigingsmaterialen en in sommige gevallen ook met een afvoerplug. Dit verschilt per wastafel, daarom kun je dit per product inzien. Wanneer je een wastafel hebt gevonden die je aanstaat, kun je onder het kopje aanvullende informatie kijken wat er geleverd wordt met de wastafel. Twijfel dus niet langer en bestel je zwarte wastafel eenvoudig en snel online bij Sanitair33.nl!