26 mei (Hemelvaart) zijn we gesloten.

Standaard wastafels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 19

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 19

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een standaard wastafel is bij ons een hangende wastafel. De standaard wastafels zijn wastafels die je tegen een muur bevestigd. Je kunt deze wastafels niet gebruiken als badkamermeubel wastafels of als een opbouw wastafel. De standaard wastafel bevestig je eenvoudig met de door ons meegeleverde bevestigingsmaterialen. Wanneer je een standaard wastafel besteld bij ons, kun je ervan uitgaan dat je een scherpe prijs krijgt en de beste kwaliteit. Onze standaard wastafels en alle andere wastafels worden met jarenlange garanties aangeboden.

Standaard wastafel; Minder is meer

Een standaard wastafel heeft geen onderkast die erbij hoort en dat zorgt ervoor dat het er ‘leeg’ uitziet. Dit hoeft helemaal niet slecht te zijn. Wij zijn van de onderstelling: Minder is meer. Wanneer je jouw badkamer op de juiste manier aankleed en de rest van het sanitair ook minimalistisch houdt, kun je een mooi eindresultaat creëren. Daarnaast is het ook nog eens kostenbesparend en het heeft een moderne look. Wanneer je voor deze look kiest raden we je aan om ook een wandtoilet kiezen. Deze toiletten pas je toe met een inbouwreservoir die in de muur wordt verwerkt. Zo heb je een toilet waarvan alleen het pot en de drukplaat zichtbaar is.

Laat je inspireren

Heb je inspiratie nodig voor je nieuwe standaard wastafel of de complete badkamer? Dan kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken. Daar hebben we verschillende sanitair als badkamers verwerkt die je dan kunt komen bekijken. Onze showroom is door iedereen te bezoeken en je hoeft geen afspraak te maken. Je kunt langskomen om alleen te kijken maar wij kunnen je ook helpen en adviseren. Wij stellen ook graag een offerte voor je op. Ook kunnen we je online adviseren of per telefoon. Wanneer je op maat advies wilt raden we je wel aan om onze showroom in Venlo te bezoeken.