Vrijstaande baden

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 55

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vrijstaand Solid Surface bad BS-933
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-933
  € 2.899,00
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Vrijstaand Solid Surface bad BS-532
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-532
  € 3.250,00
  2-4 werkdagen levertijd
 3. Vrijstaand Solid Surface bad BS-531
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-531
  € 3.250,00
  2-4 werkdagen levertijd
 4. Vrijstaand Solid Surface bad BS-503
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-503
  € 2.950,00
  2-4 werkdagen levertijd
 5. Vrijstaand Solid Surface bad BS-501
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-501
  € 2.490,00
  2-4 werkdagen levertijd
 6. Vrijstaand Solid Surface bad BS-527
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-527
  € 2.950,00
  2-4 werkdagen levertijd
 7. Vrijstaand Solid Surface bad BS-525
  Vrijstaand Solid Surface bad BS-525
  € 2.750,00
  2-4 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 55

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een vrijstaand bad? Wij hebben ze in ons assortiment! Bij ons kun je een breed aanbod vinden van de vrijstaande baden. Wij leveren verschillende modellen van een vrijstaand bad tegen scherpe prijzen. Wij hebben de ‘reguliere vorm’ van de vrijstaand bad in ons assortiment maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ronde vrijstaand bad of een bad met drie hoeken. Bekijk ons assortiment van de vrijstaande baden en bekijk welke jij binnenkort gaat plaatsen in jouw badkamer.

Kom tot rust in een vrijstaand bad

Wanneer je een vrijstaand bad in huis haalt, haal je de mogelijkheid in huis om compleet tot rust te komen. Je kunt genieten van je favoriete muziek of je kunt er voor kiezen om een goed boek te lezen. Het is een geniet momentje en met een vrijstaand bad geniet je het meest van zo’n moment. In onze aanbod bieden wij verschillende vormen aan. Kies een gewenste vorm met de juiste ligging en bestel deze bij ons. Kom je er niet helemaal uit of wil je het liefst eerst liggen in een vrijstaand bad? Bezoek dan de fysieke winkel, daar hebben we de vrijstaand bad gepresenteerd zodat je die kunt bekijken. Ook voor advies of simpelweg een offerte ben je van harte welkom. De koffie staat al voor je klaar!

Bad vrijstaand in acryl of solid surface

Een bad vrijstaand is bij ons leverbaar in acryl of solid surface. De acryl baden zijn baden van uitstekend kwaliteit en zijn een stuk goedkoper als een solid surface bad. Acryl baden zijn baden die je eigenlijk in een ‘reguliere’ badkamer tegenkomt. Een solid surface bad is een bad die een erg unieke en moderne look heeft. Deze baden zijn vaak te verkrijgen in een matte oppervlakte en zijn erg dun. Solid surface is een mineraal gegoten oppervlakte wat erg sterk en duurzaam is. Omdat het zo sterk is, is het veel dunner te verwerken wat ook voor een geweldige eindresultaat zorgt. Deze baden zijn wel een stuk duurder als de acryl baden maar dan heb je ook een uniek product in huis die tientallen jaren meegaat!

Een vrijstaand bad zorgt voor een unieke sfeer

Een vrijstaand bad zorgt ervoor dat je een unieke sfeer in je badkamer realiseert. Dit komt omdat de bad nergens aan vastzit. Wij zijn erg gewend dat alles tegen een wand moet worden geplaatst en wanneer we dat eens niet zien, is het een aangename aanblik. Wij raden je zeker aan om een losstaand bad te overwegen. Het creëert een luxueuze sfeer die je met geen andere sanitair kunt nabootsen. Wel is het zo dat een vrijstaand bad niet overal kan worden toegepast. Wanneer je nogal een kleine badkamer hebt en de bad een grote portie van de badkamer inneemt, raden wij het af. Bekijk en bestel een goedkoop bad van topkwaltieit bij ons.