Sauna accessoires

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoek jij naar sauna accessoires? Bij Sanitair33.nl bieden we allerlei accessoires aan. Je kunt kiezen voor bedieningspanelen, kachelbeschermingen, hoofdsteunen, reniningsproducten, luidsprekers en nog veel meer. Met de sauna accessoires van Sanitair33 maak je jouw sauna compleet en zorg je voor een comfortabelere ervaring. De sauna accessoires zijn geschikt voor de AWT sauna’s in ons assortiment. Voor meer informatie ga je in het product en bekijk je de producteigenschappen. Wacht niet langer, bekijk het uitgebreid aanbod van sauna accessoires op Sanitair33.nl en bestel eenvoudig en snel online via de webwinkel. 

Sauna accessoires alleen van de beste merken!

Wanneer je de sauna accessoires in ons aanbod bekijkt, zie je dat we alleen A-merken aanbieden. Met merken als Harvia, EOS en SENTIOTEC, weet je zeker dat je alleen de beste sauna accessoires in huis haalt. Alle 3 de merken zijn al jaren een van de grootste aanbieders op de sauna markt en bij ons bestel je hun sauna accessoires tegen de laagste prijzen. Vergelijk zowel prijs als kwaliteit met die van andere aanbieders en sta versteld in het verschil in prijs en kwaliteit. Tip: Heb jij een EOS saunakachel? Combineer deze met een EOS bedieningspaneel, dit geldt ook zo voor de Harvia saunakachels. Heb jij bijv. een Harvia Cilindro kachel combineer deze altijd met een Harvia bedieningspaneel.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste sauna producten?

Heb jij sauna producten nodig zoals een reiniger of bedieningspaneel en heb je hier hulp bij nodig? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij kunnen je optimaal op maat helpen met het kiezen voor de juiste sauna accessoires en producten voor jouw situatie. Wij zijn 6 dagen per week te bereiken. Voor direct hulp neem je telefonisch contact met ons. Ook kun je een mail sturen die wij streven binnen 1 werkdag te verwerken. Ook voor hulp met onze diverse zelfbouw sauna’s zoals een infrarood sauna, buitensauna, 2 persoons sauna of red cedar sauna neem je gewoon contact op met ons! Wij helpen je graag.