Wat kost een sauna

Wat kost een sauna? Bij ons krijg je direct een antwoord op die vraag door hieronder op ‘shop nu’ te klikken. Wanneer je dit doet krijg je ons compleet aanbod van sauna’s te zien. Bij deze zelfbouw sauna’s zie je direct de prijs en weet je ook meteen wat een sauna kost. Een directe antwoord op de vraag: “Wat kost een sauna?” is lastig te beantwoorden omdat het afhankelijk is van jouw wensen en mogelijkheden. Wij raden je aan om ons compleet aanbod te bekijken en te kiezen voor een sauna in huis of sauna in de tuin die voldoet aan de eisen, dan krijg je ook meteen een antwoord op: wat kost een sauna? Tip: Zoek je gewoon de goedkoopste sauna? Bekijk dan onze E1803 of E1804 model sauna.

Wat kost een sauna banner

Wat kost een sauna infrarood?

Ook op de vraag: “wat kost een sauna infrarood?” geldt hetzelfde. Een directe antwoord op deze vraag is afhankelijk van jouw wensen. Van de infrarood sauna’s hebben we 4 modellen leverbaar. Deze modellen hebben allemaal hun eigen formaten, aantal infrarood stralers, saunabanken etc. Infrarood sauna zijn erg goed voor gewricht en spierherstel. Wanneer dit je doel is, raden we je zeker aan om deze varianten te bekijken. Wacht dus niet langer, en krijg een antwoord op: “wat kost een sauna infrarood?” door ons aanbod van deze sauna’s voor thuis te bekijken.

Sauna thuis kosten per jaar

Sauna thuis kosten verbruik is afhankelijk van welke saunakachel en/of infrarood stralers die je hebt en hoe vaak je de sauna thuis gebruikt. Wel hebben we ongeveer een prijs per uur wanneer je een sauna hebt van ca. 140 x 140 centimeter met een 6 kw saunakachel. Een kW kost €0,23 (prijspeil 2020) dus dit betekent dat het ongeveer (6x0,23) € 1,38 per uur kost wanneer de saunakachel aanstaat. Wanneer je meer informatie wilt over de verbruik of wanneer je advies wilt zodat je een antwoord kunt krijgen op “wat kost een sauna?” dan raden we je aan om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag met de vragen die je hebt over onze collectie nieuwe sauna's.